Skip to main content

Schepershoek: eigen beursvloertje voor groots feest

Fri, 09/16/2011 - 00:00

Hoe inspirerend kan de beursvloer zijn: dankzij de matches die de Schepershoek met het bedrijfsleven uit Breukelen maakte, kon de school deze zomer op grootse wijze afscheid nemen van juf Truus Boonacker en meester Arie Pardijs. De twee kregen het onvergetelijke feest met leerlingen, ouders, collega’s, oud-collega’s, oud-leerlingen, vrienden en familie dat zij na veertig jaar in het onderwijs verdiend hadden.

Een greep uit de matches: Studio Hein maakte het ontwerp voor de uitnodiging, Boekhandel Van Kralingen leverde papier en enveloppen. Het kinderfeest op de eerste feestdag werd gesponsord door A. Kerker B.V., administratie en consultancy. Limburgia verzorgde vlaaien, C. Slinger groente en fruit appeltjes en Psychologenpraktijk Van Es ijsjes. De versierde welkomsbogen voor meester Arie en juf Truus werden door Karwei gesponsord.

Het ontbijt voor de kinderen werd mogelijk gemaakt door van Zijdonk feestartikelen, bakkerij Brokking, slagerij Dalhuisen, Super De Boer, Zuivelland, Rabobank en MB Consultancy. Bouwbedrijf Van der Heijden bouwde een overdekt podium waar overdag kinderen popsterren werden. Explo sponsorde een luchtkussen en RJRfotografie zette elke klas op de foto. AVEX sound and Vision leverde een geluidsinstallatie voor het slotfeest, geluidstechnicus en dj plus verlichting werd gesponsord door kapsalon Pleijster. De hapjes en drankjes tijdens het optreden van de Brooklyn Brothers kwamen van Taveerne De Danne.

Als tegenprestatie was er tijdens het feest van alle sponsoren een Powerpoint-presentatie, ook waren hun logo’s opgenomen in de feestkrant. Die logo’s hingen ook enkele weken als slinger voor de ramen van de school. Leerlingen maakten bovendien voor alle sponsoren een kunstwerkje om hen te bedanken.

Zo bleek het idee van de beursvloer inspirerend en met resultaat: zonder de matches die de school wist te maken had het nooit zo’n mooi feest kunnen worden!

""