Skip to main content

Eerste Beursvloer Stichtse Vecht

Fri, 08/26/2011 - 00:00

Op donderdag 13 oktober is het zover: de eerste Beursvloer Stichtse Vecht! De beursvloeren van Breukelen en Maarssen, die opgaan in deze beursvloer voor de hele nieuwe gemeente Stichtse Vecht, waren zeer succesvol: er kwamen honderden matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties tot stand. Voor de Beursvloer Stichtse Vecht mogen de verwachtingen dus met recht hoog gespannen zijn!

Op de Beursvloer Stichtse Vecht is geld taboe. Er wordt niet in opties of aandelen gehandeld: hier draait het om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in kennis, materialen, diensten, faciliteiten of klussen. Bedrijven en maatschappelijke organisaties komen tot afspraken (‘matches’) die voor beide partijen meerwaarde hebben. Het resultaat: winst voor iedereen! Het nut van deze beursvloer heeft zich inmiddels bewezen: een groeiend aantal bedrijven en organisaties neemt deel.

De locatie voor dit jaar is uniek te noemen. Peugeot Experience op De Corridor toont op 13 oktober haar maatschappelijk gezicht door gastheer te zijn voor de Beursvloer Stichtse Vecht. Bedrijven en maatschappelijke organisaties krijgen volop de ruimte om elkaar te ontmoeten en met elkaar te handelen.

We verwelkomen u, bedrijf of maatschappelijke organisatie, zowel oude bekenden als nieuwkomers, graag als deelnemer. Wilt u meer weten over deze beursvloer en/of wilt u zich aanmelden? Kijk op deze website en/of meld u hier aan.

""