Skip to main content

Informatiebijeenkomsten

Fri, 08/26/2011 - 00:00

Zou u als maatschappelijke organisatie best willen deelnemen aan de Beursvloer, maar hebt u nog wat vragen? Dan bent u van harte welkom op een van onze informatieavonden.

Voor maatschappelijke organisaties die belangstelling hebben voor deelname aan de Beursvloer, maar daar toch wat meer over willen weten, organiseren we een aantal informatiebijeenkomsten:

Voor organisaties uit Kockengen:

dinsdag 30 augustus om 19.30 uur in de Vrijwilligerscentrale, Bisonspoor 1161 in Maarssenbroek. De Vrijwilligerscentrale zit in hetzelfde gebouw als de bibliotheek.

Voor organisaties uit Loenen:

woensdag 31 augustus om 19.30 uur in Cultureel Centrum ’t Web, Spinnerie 15 in Loenen a/d Vecht.

Voor organisaties uit Breukelen:

dinsdag 6 september om 19.30 uur in wijkontmoetingscentrum Over-Noord,
Vrijheidslaan 4 in Breukelen.

De organisaties uit Kockengen en uit Loenen hebben inmiddels via e-mail een uitnodiging ontvangen. Ook organisaties uit de andere kernen van de gemeente Stichtse Vecht zijn welkom op één van deze avonden. Wel graag van te voren aanmelden via  anja.zwanenburg@vrijwilligersstichtsevecht.nl

Later deze maand zullen er nog  informatiebijeenkomsten worden georganiseerd in  Maarssen.  Deze data zijn op dit moment nog niet bekend.

Voor organisaties die meedoen aan de Beursvloer is er ter voorbereiding eind september/begin oktober de workshop Zaken voor Zaken. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

""