Skip to main content

Derde beursvloer Breukelen in teken van duurzaamheid

Fri, 12/18/2009 - 00:00

Op donderdag 25 maart 2010 vindt in Breukelen voor de derde keer een beursvloer maatschappelijk betrokken ondernemen plaats. De locatie is weer het prachtige koetshuis van Kasteel Nyenrode. Alle maatschappelijke organisaties, instellingen en bedrijven uit de gemeente kunnen aan dit waardevolle evenement deelnemen. De beursvloer staat in het teken van duurzaamheid, hèt thema voor 2010 van de gemeente Breukelen.

Veel inwoners uit Breukelen, Kockengen en Nieuwer Ter Aa zijn inmiddels bekend met het concept van de beursvloer. De afgelopen twee jaar zijn er vele zogenaamde matches uitgevoerd tussen bedrijven en instellingen/organisaties. Scholen en kinderdagverblijven lieten hun speelpleinen opknappen, bedrijven hebben hun ontvangstruimtes kunnen decoreren of hun promotieactiviteiten laten uitvoeren. Diverse verenigingen zijn van lekkernijen voorzien en startende ondernemingen hebben hun netwerk aanzienlijk uitgebreid. Afgelopen jaar zijn er maar liefst ruim 100 matches gesloten en heeft de beursvloer haar nut bewezen!

Op 25 maart is het natuurlijk weer de bedoeling om zo’n goed mogelijk resultaat neer te zetten en wordt er bovendien extra ingezet op duurzaamheid. Dit kan inhouden dat een bedrijf een langdurige relatie met een organisatie aangaat. En u kunt ook denken aan energiebesparende maatregelen, die goed zijn voor het milieu en tevens de instellingen geld opleveren. Kortom, de beursvloer houdt Breukelen betrokken!