Skip to main content

BeursBank

De Beursbank is speciaal bedoeld voor fondsen en serviceclubs. Zij 'zitten' op de Beursbank  klaar met een luisterend oor! Misschien sluit uw maatschappelijke wens wel aan bij de criteria van de deelnemende fondsen en serviceclubs.

Heeft u als maatschappelijke organisatie voor bepaalde wensen nog geen succes gehad op de beursvloer, dan kunt u de mogelijkheden bespreken om deze wens via een fonds gerealiseerd te krijgen. Hier is praten over geld, alleen op de Beursbank, geen taboe…Voor informatie kunt u terecht bij de BeursBank.
Ga er eens goed voor zitten, op de Beursbank, en match uw creatieve en originele wens met de mogelijkheden van de aanwezige fondsen en serviceclubs.


Fondsen & Serviceclubs

Een fondsaanvraag op de Beursbank wordt niet vertaald naar maatschappelijke uren. De definitieve toekenning van een bedrag zal in de regel pas na goedkeuring door de betreffende fonds commissie en op een per fonds verschillend moment(en) per jaar geschieden. Op de Beursbank kan de intentie worden uitgesproken om een procedure tot aanvraag van een donatie met elkaar op te starten. 

Om een aanvraag te kunnen indienen is het raadzaam u vooraf te informeren over de criteria die de verschillende fondsen hanteren. U kunt achter de deelnemende fondsen de gewenste informatie aanklikken waardoor deze voor u beschikbaar komt.

Stichting Spaarbank Breukelen (SBB Fonds)    aanvraagformulier      criteria
Rabobank Coöperatiefonds                                  aanvraagformulier      criteria
Lions Club Over Holland                                                                                criteria