Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerjarige matches

Dat het ook mogelijk is om als maatschappelijke organisatie, n.a.v. een gesloten match op de beursvloer, een duurzame relatie op te bouwen met een bedrijf bewijzen de volgende 2 organisaties.

Zo sloot het Gilde Stichtse Vecht in 2007 op de Beursvloer een match met De Keizer Makelaarsgroep in Maarssen. Op zoek naar een geschikte vergaderruimte kregen ze deze aangeboden in het kantoorpand van de Makelaarsgroep in Bisonspoor. Nu, zes jaar later, werkt de match nog steeds.

Ook het volgende persoonlijke verhaal van Claudia Brugman van Teddybearsforhelp laat zien dat er duurzame relaties kunnen voortkomen uit een match op de Beursvloer.
‘ In 2012 was ik aanwezig op de Beursvloer. Opvallend uitgedost met een pet met een beer op mijn hoofd. Dit voor stichting Teddybearsforhelp waar we knuffels inzamelen en deze weer doorgeven aan kinderen die wel wat troost en plezier kunnen gebruiken
Ik kwam in gesprek met Robin Weijers van BeeldBusiness. Een zeer gepassioneerde ondernemer die geïnteresseerd is in mensen en hun verhaal. Een ondernemer die de passie die hij uitstraalt ook leeft en eigenaar is van een audiovisueel productiebedrijf. Zo hadden wij de vraag om een keer te sparren over de organisatie: waar staan we en hoe kunnen we verder als we groeien? Dit gesprek kwam er met als onverwachte klap op de vuurpijl een geweldige bijdrage van een heldere film, die ons verhaal tot leven laat komen op onze website. En waarvoor onlangs weer een update is gemaakt. Samen een doel behalen werd hier een belangrijke drijfveer. Wij hebben een keer een heerlijke lunch verzorgt voor deze ondernemer tijdens de kunstroute waarin zijn werk werd geëxposeerd. Een mooie gelegenheid om de verdere passie van Robin te leren kennen. Ik noem BeeldBusiness regelmatig binnen mijn netwerk. De positieve ondersteuning en de oprechte interesse voor Teddybearsforhelp heeft een positief imago achtergelaten. En werkt dus op deze manier door. Dit kun je zeker zien als een vorm van samenwerken die van grote waarde is. Zo heeft de Beursvloer een bodem gelegd voor een duurzaam contact.  Ik zie er zeker naar uit om nieuwe en ook al bekende contacten weer te ontmoeten op de komende Beursvloer.’

Meer informatie over beide organisaties:

www.gilde-stichtsevecht.nl

www.teddybearsforhelp.nl