Skip to main content

Voor wat hoort wat…

Dat de Jeu de Boulesbaan  in Breukelen Noord een feit is weten we allemaal. Mensen die geregeld in Breukelen Noord komen hebben hem vast wel zien liggen pal tegenover het wijkcentrum Noord.
De baan werd in de zomer gerealiseerd door drie voortvarende bedrijven die deze klus als match met het wijkcomité Breukelen- Noord hadden gemaakt op de derde Beursvloer Breukelen.
Zoals te doen gebruikelijk hoort bij het leveren van een prestatie een tegenprestatie: voor wat hoort immers wat…
Het werd een heerlijk diner voor alle bedrijven die het wijkcentrum hebben gesteund met het leveren van  materialen en/of diensten. Donderdagavond, 26 augustus j.l., schoven Jeroen Van der Heijden, Manasse Wisse, Harrie Spruijt en Cees Vervat vergezeld door hun partners aan tafel in het wijkcentrum Noord om vervolgens te gaan genieten van een heerlijk diner dat door vrijwilligers van het wijkcentrum bereid was.
Het wijkcomité hoopt dat veel wijkbewoners in de toekomst van de  jeu de boules baan gebruik gaan maken. Het is een spel waar veel meer in zit dan menigeen vermoed. Daarom gaat het wijkcomité  in het najaar een paar jeu de boules clinics geven. Dan zal worden uitgelegd wat o.a. de spelregels zijn en hoe je moet  aanvallen en verdedigen om te kunnen winnen. In het wijkcentrum Over-Noord kunt u alvast tijdens de openingstijden e.a. lezen over de spelregels.