Skip to main content

Nieuwe website voor Brassband Breukelen

Brassband Breukelen heeft sinds kort een nieuwe website  www.brassbandbreukelen.nl

Deze website is ontwikkeld door Two Visions nadat er een match werd gesloten tussen Brassband Breukelen en Two Visions tijdens de Beursvloer Stichtse Vecht. Two Visions is een internetbureau uit Utrecht, met als motto: ‘Web ontwikkeling waar u blij van wordt. Dat is ons doel.’
Dat motto komt wat Brassband Breukelen betreft helemaal tot uitdrukking in de nieuwe website. ‘Wij zijn erg blij met deze website’, aldus voorzitter Gea Slot.

 “Een van onze uitgangspunten voor de nieuwe website was dat deze aansprekend bereikbaar moest zijn voor een breed publiek. Niet alleen bedoeld voor aspirant leden maar ook voor mensen op zoek naar een orkest om hun evenement muzikaal op te luisteren. Het resultaat is een mooie en overzichtelijke website. Hij is eenvoudig te beheren, en geeft de bezoeker de mogelijkheid om snel de informatie te vinden die hij zoekt. Jeroen van Scherpenzeel van Two Visions heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft met deze website daar geheel aan voldaan. De site heeft ons zelfs binnen een maand na de lancering  al een nieuwe muzikant opgeleverd op basis van het feit dat onze site hem meer aansprak dan de andere!

Vanuit de blaasmuziekwereld hebben we inmiddels al zeer veel complimenten ontvangen voor de nieuwe site.” 

 


Reden genoeg dus om Jeroen van Scherpenzeel persoonlijk te bedanken, door het overhandigen van een lekkere fles wijn namens Brassband Breukelen.


Voor meer informatie over Two Visions, www.twovisions.nl

Tekst en foto: Brassband Breukelen